Lumânări parfumate cu aroma Bangkok

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Bangkok, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Bangkok (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Bangkok).

Despre aroma parfumului Bangkok

La granița dintre calm și agitație, dintre feminin și masculin, parfumul Bangkok are un intrigant grup de note, de la vibrante și colorate, la zgomotoase și pline de viață.

Toate aceste adjective descriu în mod corespunzător parfumul Bangkok, capitala Tailandei, fapt ce ne-a inspirat să îi atribuim acest nume.

Cu arome atent selecționate, în dozaj și combinații excepționale, de la citrice bogate și delicate până la lemn vechi și rășinos, lumânarea parfumată Bangkok poate aduce puțină veselie în jurul tău. Aprinde-o și va umple spațiul cu vibrația optimismului și a vitalității.

Alege o aromă care vorbește atunci când taci, creând un echilibru viu între putere și seninătate. Învăluie-te într-un miros care te armonizează atunci când graba de a fi îți aglomerează șansa de a simți, amintindu-ți să zâmbești cu încredere.

Detalii parfum:

Bangkok este un parfum romantic izbitor de suav, reușind să se înfățișeze atât ca fiind eteric, cât și robust de intens. Cu grație și maiestuozitate, precum rădăcina moale de stânjenel, cu o boare presărată de violete, de un subtil lemn învechit și ambră, parfumul Bangkok te atrage și te lasă să-ți dorești mai mult …

Note de vârf: nalbă de mosc.
Note de inimă: violete, magnolie.
Note de bază: lemn de santal, lemn de cedru, mosc și ambră.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top