Lumânări parfumate cu aroma Lulu

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Lulu, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Lulu (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Lulu).

Despre aroma parfumului Lulu

Aroma Lulu are o trăsătură remarcabilă, o șansă de a ne scoate din starea de amorțeală. Înțelegătoare și duioasă precum parfumul de cocos și violete, se contopește în notele efervescente, de citrice cu anason, purtate pe aroma crudă de frunze verzi, coborând spre un final liniștit, așezat pe o pernă de mușchi de stejar, cu pudră fină de boabe tonka afumate cu ambră blândă.

Ca atunci când energia zilei tinde să ne consume cu agitația și simțim necontenit nevoia de o balansare, aroma Lulu se potrivește unui moment cu totul deosebit, menit să ne readucă confortul și echilibrul.

O combinație de miresme atât de diferite, un haos olfactiv, poate chiar izbitor de șocant, ne poate liniști pe un fond de natură odihnită, ca atunci când ne retragem acasă, în spațiul nostru liniștit.

Aroma Lulu ne poate ajuta să ne continuăm ziua cu o energie nouă, revitalizată, iar amintirea aglomerației emoționale nu mai are același efect perturbator și stresant.

Alege aroma Lulu pentru că poți să continui, chiar și atunci când simți că este suficient! Doar echilibrează balanța!

Detalii parfum:

Bogat și pamântiu, parfumul Lulu se deschide cu tonuri de lemn dulce de anason amestecat cu frunze verzi și coji uscate de citrice. Tonurile fine de lemn de cedru și violete, sunt cu calm invelite de cocosul dulce, o petrecere cu miresme felurite care se risipesc pentru a dezvălui o boare revigorantă de mușchi de stejar și tonka, completată de parfumul confortabil de ambră veche.

Note de vârf: Anason, Frunze Verzi, Citrice.
Note de inimă: Cocos, Lemn de cedru, Violete.
Note de bază: Mușchi de stejar, Tonka, Ambră.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top