Lumânări parfumate cu aroma Mine

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Mine, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Mine (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Mine).

Despre aroma parfumului Mine

Aroma Mine este dedicată sufletului melancolic și visător, celor pregătiți să manifeste iubire necondiționată. Doar un spirit înălțător va cunoaște profund darul olfactiv al acestei arome.

De la posesie la a fi alături, aroma Mine, în traducere al meu sau a mea, provoacă prin intensitatea puternicului buchet de flori îmbibat cu prospețimea citricelor reci, un mod angelic de a fi.

Aroma Mine este dedicată trandafirului, una dintre cele mai iubite și îndrăgite flori. Precum florile a căror mirosuri le include, aroma mine inspiră dragostea, romantismul și cele mai pure sentimente pe care noi oamenii le manifestăm dintr-o stare profundă a existenței..

Recomandăm această aromă pentru aerul copilăresc, energia jucăușă și alungarea grijilor, puteri dorite de noi toți, ce bănuim că te vor încorona mirosind aroma Mine.

Detalii parfum:

Simplu, delicat și tineresc, parfumul Mine se deschide cu valențe de bergamotă și violete, urmând un necontenit val de mireasmă de trandafiri proaspeți. Baza și stabilitatea parfumului Mine este oferită de lemnul blând al rădăcinilor parfumate. Concret, clar și concis, parfumul Mine este potrivit pentru orice vârstă, putând prin gândul rămas la iasomie și trandafir, să aducă o stare de „gata pentru orice” în sufletul oricui.

Note de vârf: trandafir, muscată, bergamota.
Note de inimă: wisteria, iasomie, trandafir, violete.
Note de bază: iriswood.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top