Lumânări parfumate cu aroma Opulence

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Opulence, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Opulence (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Opulence).

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Despre aroma parfumului Opulence

Aroma Opulence, deosebit de rafinată, este extravagantă și suplă. Primează notele de piele italiană cu iz de condimente orientale, ca atunci când stai în birou și savurezi băutura ta preferată.

Opulence este o aromă masculină, o interpretare încântătoare a eleganței, rafinamentului și senzualității, caracterului subtil al bărbatului dominant și neîmblânzit.

Aroma Opulence are un efect sălbatic, ce trezește la instincte primare profunde, dar totuși menține eleganța și fondul sofisticat. Ideală pentru birou sau spațiul de lucru, această aromă pune în evidență luxul și rafinamentul în ochii celor ce o asistă.

Detalii parfum:

Parfumul Opulence se deschide cu forța citricelor picante, dar se liniștește elegant pe fondul lemnului rășinos de cedru, fiind îmbogățit de notele florale de inimă. Pătrunde spațiul și îl cucerește o dată cu simțurile noastre, lăsând amprenta rășinilor lemnoase picante cuprinse de cașmeranul profund și intens.

Note de vârf: Bergamotă, ghimbir, piper negru, piper roz.
Note de inimă: Gardenia, ylang ylang, magnolia, lemn de cedru.
Note de bază: Lemn de santal, cașmeran, boabe tonka, ambră.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top