Lumânări parfumate cu aroma Tybalt

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Tybalt, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Tybalt (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Tybalt).

Despre aroma parfumului Tybalt

Acest parfum de lux te va duce la o destinație magică, adică în Cuba. Cu ochii închiși poți să vizualizezi cum te plimbi pe străzile pline de culoare ale Havanei, poți să simți serile relaxate sau viața de noapte sclipitoare, cu mașini clasice și trabucuri.

O aromă atât de îmbietoare și captivantă precum Tybalt te duce cu gândul la înalta societate a anilor 1920, la muzica jazz, la rochii cu franjuri și tunsori chic, la domni eleganți și țigări de foi.

Aroma Tybalt își demonstrează cu prisosință originile englezești și se adresează oamenilor îndrăzneți, intuitivi, remarcabili prin stil și eleganță.

Parfumul Tybalt este o experiență inedită, o transpunere în timp și spațiu, cu o notă de modernism candid. Ușor masculin, întunecat, dar în același timp sublim, Tyblat este un parfum clasic, perfect pentru a completa orice cameră din casă, oferind căldură, confort și relaxare, ceea ce este ideal după o zi plină.

Detalii parfum:

Notele de colonie vintage cu arome de tutun dulce, bogat, condimente calde și coniac creează o atmosferă calmă și parfumată ce te invită la o stare meditativă..

Lemnurile afumate de stejar, abanos și tămâie se combină extraordinar de bine cu moscul atât de intens, senzual și dulce pentru a completa acest parfum și pentru a-l echilibra.

Aroma de iasomie, combinată cu citrice și mentă complimentează prin complexitate, abundență și deschidere. Vei simți aroma fiecărui ingredient cum te pătrunde, te transformă și te intregește. Parfumul se integrează perfect în orice spațiu, oferindu-i personalitate și un aer atât de profund.

Note de vârf: lămâie, tei, mentă, coniac.
Note de inimă: iasomie, iris, cuișoare, vetiver.
Note de bază: stejar, tămâie, tutun, mosc, abanos.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top