Lumânări parfumate cu aroma Sirius

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Sirius, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Sirius (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Sirius).

Despre aroma parfumului Sirius

Cuvântul Sirius – Σείριος (Seirios, „luminos”) derivă din limba greacă și este de fapt steaua cea mai strălucitoare de pe cerul nopții. De asemenea, Sirius este cunoscută sub numele colocvial de „Steaua Câine”, ceea ce reflectă importanța ei în constelația Câinele Mare.

Grecii antici au observat că apariția lui Sirius vestea venirea verii calde și uscate, în timp ce locuitorii insulei Ceos din Marea Egee ofereau jertfe lui Sirius pentru a aduce brize răcoritoare și așteptau reapariția stelei din vară. (https://ro.wikipedia.org/wiki/Sirius)

Aroma Sirius vine cu o energie plină de lumină, asumându-și în acest fel rolul de ghid. Lasă astfel lumina degajată a acestei arome să te pătrundă și să te ducă acolo unde este nevoie. Ca o briza calmă a unei seri de vară, alături de imaginea unui cer înstelat, parfumul Sirius îți va relaxa întreaga ființă.

Pentru noi, această aromă este intensă, pudrată și cu siguranță inconfundabilă. Se pliază foarte bine cu romantismul și cu dorința de celebrare vieții.

Detalii parfum:

Parfumul Sirius este esența celestă coborâtă și oferită nouă sub formă de mici picături de stele, cu sclipiri jucăușe, adunate într-un buchet floral dulce. Cu note dulci, lemnoase, orientale și subtile de mosc și santal, parfumul Sirius este fascinant și atât de atrăgător, revitalizant și purificator.

Subtilul trandafir induce o stare de relaxare și optimism, astfel parfumul Sirius te copleșește cu încredere, stimulează starea de bine și aduce armonie în planul emoțional.

Note de vârf: bergamotă, coajă de măr.
Note de inimă: crin, trandafir.
Note de bază: vanilie, paciuli, lemn de santal, mosc.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top