Lumânări parfumate cu aroma Delirium

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Delirium, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Delirium (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Delirium).

Despre aroma parfumului Delirium

Dacă spunem emoție sălbatică sau extaz, aroma Delirium nu ar mai avea nevoie de o descriere mai clară. O inimă de tabac maturat este îndulcită cu miere, pudrată cu mirodenii și stropită cu citrice coapte și aromate, apoi este pusă în așternut moale, stabil și cuprinzător de rășini afumate cu lemne și semințe tropicale.

Întunecată și fierbinte, pătrunzătoare și amețitoare, această aromă instigă eleganța ce poartă acoperită o complexitate grațioasă, descriind perfect uniunea dintre puternic și delicat. Delirium aduce în suflet trăirea pentru o lume de posibilități nelimitate din care tu contemplezi și te echilibrezi în decizii.

Aroma Delirium pune împreună o gamă contrastantă de arome condimentare puternice, cu un amestec de note de bază orientale. Ea propune prin acest amestec, desprinderea de ancora societății profane și favorizează înălțarea spiritului spre tainele inițierilor înalte. Avem loc de o stare intimă cu noi înșine și aroma Delirium te poate conduce spre un tărâm al meditației și auto cunoașterii de sine.

Detalii parfum:

Parfumul Delirium vine cu un amestec întunecat și puternic de frunze maturate de tutun, înmuiat cu acorduri de miere din flori aromate. Produs anume pentru a captura, scopul lui fiind unul eliberator, de a te mângâia. Delirium este un parfum condimentat, dulce și fructat, exact precum extazul emoției unei călătorii inițiatice.

Note de vârf: tutun, miere, condimente, citrice proaspete.
Note de inimă: tutun, lemn de santal.
Note de bază: ambră afumată, boabe tonka, patchouli, miere.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top