Lumânări parfumate cu aroma Peregrina

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Peregrina, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Peregrina (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Peregrina).

Despre aroma parfumului Peregrina

Aroma Peregrina este un omagiu adus spiritelor călătoare, a celor care visează și își rătăcesc spiritul prin lumile interioare infinite în fel și chip. Experiența este invitația la o călătorie de auto cunoaștere. Fără subtilitate, dezvăluie emoții, ca și cum totul se deschide în fața ta, iar aroma Peregrina deschide o lume nouă, reală, abundentă, chiar în interiorul tău.

Orice spirit înălțător pornește zi de zi în pelerinaj spre desăvârșirea clipei. Inspirați de esențele arse tămâioase din templele de meditație și rugăciune, aroma Peregrina cheamă la introspecția de sine cu pace și iubire, înțelegere și acceptare. Susține-te cu o aromă îndrăzneață, luxuriantă, demnă de cele mai rare ingrediente folosite la crearea ei.

Potența aromei Peregrina stă într-un iz rar, exotic, distinctiv, atât de bogat și misterios încât îl vei simți în tot corpul. Esența pură de parfum de Oud de Floare de Lotus, ce se bazează pe unul dintre cele mai rare, prețioase și scumpe ingrediente din arsenalul unui parfumier, lemnul de Lotus.

Acest compas al trăirilor cele mai înălțătoare, își are amploarea în oud-ul de floare de lotus, cunoscut și sub numele de „aurul lichid”, centrul inimii aromei Peregrina, ce pulsează vibrant printre stropi de citrice și flori exotice. Peregrina este o aromă arabă, robustă, proaspătă, ușor aprinsă cu dulceață florală, purtată pe miros crud și pământiu.

Detalii parfum:

Parfumul Peregrina are o notă florală de lux. Inima de orhidee neagră pe iz de oud de lotus, este înălțată cu note aprinse de ylang ylang, stropit cu bergamotă și cu trufă umedă. Simțurile sunt calmate și așezate pe o bază dulce de vanilie, lemn de santal, vetiver și ciocolată neagră, stabilitatea ce completează parfumul Peregrina.

Note de vârf: Ylang Ylang, bergamotă, trufe.
Note de inimă: Orhidee, Oud de Lotus.
Note de bază: Vanilie, Vetiver, Lemn de santal, Ciocolata neagra.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top