Povestea noastră

Curat – este cuvântul anului iar noi am acceptat această provocare și ne-am focusat pe calitatea ingredientelor.
Ne-am propus să construim bazele unei afaceri etice; acum credem că acest lucru este mai important ca niciodată.
Scopul nostru este să vă facem să vă simțiți bine, în mod natural.

Fiecare parfum a fost creat pentru a avea propria expresie unică; note extrase dintr-un catalog personal de amintiri olfactive, apoi evoluate și exprimate într-un context modern, atât familiar cât si neașteptat.

Cu fiecare generație devenim mai conștienți, conectarea la sine a devenit esențială.
Sunt lucruri mici pe care le putem face cu toții, pur și simplu pentru a ne simți bine și pentru o abordare holistică a îngrijirii de sine – îngrijirea minții este la fel de importantă precum îngrijirea corpului.

Toți avem povești pe care le-am uitat, care nu ne mai spun nimic sau care pur și simplu stau timide într-un colț de suflet, așteptând să ne oprim din goana asta nebună și să ne amintim cine suntem cu adevărat.

Combinând dragostea pentru parfumuri cu pasiunea de a crea produse naturale, durabile și ecologice, am fost inspirați să facem lumânări pentru a readuce arome din locuri care ne-au marcat experiențele de viață și descriu călătoria sufletului nostru.

Suntem dedicați acestor valori! Așadar, nu ezitați să experimentați și să vă inspirați – întotdeauna va exista ceva nou de care să vă îndrăgostiți!

DE CE NOI?
Folosim ceară naturală 100% iar lumânările sunt făcute fără ingrediente derivate din parafină, fără aditivi sau conservanți, fără substanțe dăunătoare, parabeni și sulfați, ceea ce le face potrivite și pentru vegetarieni.
Fabricate din parfumuri pe bază de ulei natural de cea mai înaltă calitate, lumânările iNoor adaugă un rafinament special, eleganță și ambianță unică în fiecare cameră – un decor modern care vă va umple spațiul cu arome delicate!
Ne mândrim cu faptul că toate produsele noastre sunt realizate manual, asigurând o atenție minuțioasă la fiecare detaliu.
Promovăm confidența și conectarea emoțională, relaxarea și grija pentru mediu.
Protejăm viitorul și ne dorim să facem asta împreună cu tine!

Shopping Cart
Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top