Lumânări parfumate cu aroma Bartender

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Bartender, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Bartender (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Bartender).

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Despre aroma parfumului Bartender

Bartender, acest cocktail de Martini cu espresso ce a prelungit nopțile multora de când a debutat la sfârșitul anilor 80, a inspirat această lumânare cu parfum energizant.

Rețeta vestitei băuturi a fost inventată de barmanul britanic Dick Bradsell într-o zi cu totul deosebită, la Fred’s Club din Londra. Legenda spune că renumitul supermodel Kate Moss a cerut o băutură care să, cităm, „wake me up and then f**k me up”.

Așadar, dual, ca un contrast dintre rai și iad sau două forțe diferite în vibrație, dar asemuite în fel, așa s-a născut aroma parfumului Bartender.

Detalii parfum:

Parfumul Bartender poartă aroma unui espresso proaspăt preparat, învăluită cu sobrietatea unui rom vanilat, cu note inalte de alcool vechi și cu tărie. Lichiorul dulce și cafeaua proaspăt macinată, alături de o prăjitură cremoasă, suculentă și aromată, sunt cadrul perfect care se egalează cu aroma lumânării parfumate Bartender.

Note de vârf: cafea, vodca, rom.
Note de inimă: lichior de cafea, cacao.
Note de bază: caramel, vanilie.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top