Lumânări parfumate cu aroma Marquess

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Marquess, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Marquess (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Marquess).

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Despre aroma parfumului Marquess

Aroma Marquess (Marchiza) te va întâmpina cu noblețea și rangul roial impunător, al unui bogat miros gurmand, învelit în cele mai dulci și moi momente florale. Roialitatea acestei arome își face prezența de la primele note, unde iasomia și freziile deschid calea spre aroma perelor englezești pârguite.

Aroma Marquess te va surprinde precum soarele hotărât al unei veri răcoroase, departe de căldura tumultoasă a orașului. În acest cadru al spiritului îngenunchiat în fața naturii, aroma florală este îmbrăcată în vanilie dulce și cremoasă, fapt ce aruncă în aer o notă nobilă, aristocrată, aproape regală.

Această aromă este o fuziune elegantă cu puterea de a eleva simțurile și de a ne trezi amintirea unei veri la țară, alături de o grădină plină de flori, servind o prăjitură cremoasă, bogată în vanilie, pudrată cu esențe picante și rășinoase.

Detalii parfum:

Marquess, acest parfum cu miros înălțător de pere, îți va duce cu siguranță spiritul spre un soare de vară! Renumita pară englezească a regelui William se îmbină delicat cu vanilia cremoasă, rezultând un parfum răcoritor, bine rotunjit. Un buchet subtil de citrice din corpul principal al parfumului Marquess, este timid urmat de tonuri moi de petale de frezii albe și iasomie. Notele finale de parfum Marquess se termină pe o bază subtilă de paciuli, susținut de ambră albă. Per total, acest parfum este favoritul verii prin chintesență!

Note de vârf: iasomie, petale de frezii.
Note de inimă: pere englezești.
Note de bază: paciuli, vanilie, ambră albă.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top