Lumânări parfumate cu aroma Cabin Lodge

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Cabin Lodge, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Cabin Lodge (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Cabin Lodge).

Despre aroma parfumului Cabin Lodge

Inspirat de o vacanță pe o insulă muntoasă, de un sejur tropical, Cabin Lodge imbină singurătatea efemeră și esența mărilor și oceanelor.

Propunem prin Cabin Lodge o călătorie într-un loc vechi, umed și plin de verde viu, prospețime și tonicitate. Un loc retras, unde simplitatea devine relaxare, veselia familiară, singurătatea o iubire tainică sau un moment de recunoștință față de cei dragi.

Alege să aprinzi lumânarea parfumată Cabin Lodge și primești parfumul mării după furtună, cu cerul limpede și însorit, cu tălpile pudrate de nisipul umezit și izul pielii sărate. O călătorie tainică precum o plimbare pe o plajă după furtună, la marginea unei păduri tropicale, brăzdată de izvoare marine ce cară spre mare lemnul odihnit în umbra junglei.

Mirosind aroma lumânării Cabin Lodge, prima notă te poartă spre aerul marin, urmând ca în notele de bază să pătrunzi spre o natură florală tropicală învăluită de izul lemnului vechi, purtat necontenit de ape.

Detalii parfum:

Parfumul Cabin Lodge poartă un miros floral fascinant, unde notele răcoritoare de alge marine și alge verzi zac în bazinele de roci umede, înviorate de o briză proaspătă de coastă înflorită și completată de atingeri moi de ciclamine și nuferi. La baza parfumului Cabin Lodge, lemnul vechi șlefuit de apă este îmbibat cu spuma sărată a mării și învelit de aroma picantă de ambră, paciuli și mosc.

Note de vârf: aer ionizat, ozon, alge marine.
Note de inimă: ciclamină, nufăr.
Note de bază: lemn vechi de apă, ambră, patchouli, mosc.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top