Lumânări parfumate cu aroma Sila

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Sila, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Sila (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Sila).

Despre aroma parfumului Sila

Cuvântul sanscrit Sila face referire la acea busolă etică ascunsă în interiorul sinelui nostru, așadar, considerăm că aroma Sila este dedicată virtuților noastre și prin urmare face referire la standarde morale înalte!

Parfumul Sila insuflă stări de spirit de vibrație înaltă, conducând ființele spre trezire, conștientizări, disciplinare și chiar eliberare.

Ca o piatră de temelie a sinelui subconștient, această aromă atât de bine definită, are puterea și calitatea de a te ghida către calea cea potrivită! Eleganța și profunzimea parfumului Sila oferă un sentiment de plenitudine și intensitate în tot ceea ce experimentezi.

Această aromă cu o tentă ușor masculină, poate fi celebrată de ambele sexe fără nici o restricție, căci deschiderea și evoluția este a tuturor! Plăcută, suavă, dar totuși cu o bază lemnoasă destul de pregnantă, îți poate inspira serile târzii.

Detalii parfum:

Parfumul Sila te întâmpină cu un acord proaspăt și purificator pe bază de plante de eucalipt și condimente. Cuișoarele vin cu o notă misterioasă, revigorantă, oferind un impuls celor cuprinși de oboseală!

Magnolia în schimb, vine ca o mângâiere fină, plină de dulceață, gata să te îmbrățișeze cu blândețe și să te pregătească spre această călătorie într-o lume plină de recunoștință și acceptare.

Note de vârf: eucalipt, condimente.
Note de inimă: cuișoare, magnolie, nucșoară
Note de bază: lemn de cedru, mosc, mușchi.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top