Lumânări parfumate cu aroma Sassy

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Sassy, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Sassy (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Sassy).

Despre aroma parfumului Sassy

Cu o paletă bogată de arome fructate, parfumul Sassy, cu note apetisante de smochin și coacăze negre, este o reală încântare senzorială pentru întreaga ființă. Din ce în ce mai multe dintre ingredientele sale ies la iveală cu cât te bucuri mai mult de el.

Sassy este acea aromă vioaie, veselă și jucăușă ce miroase a copilărie. Trezește copilul din tine și dă-i voie să fie fericit pentru că această aromă inspiră doar fericire și puritate prin fiecare notă.

Fructată și delicioasă, aroma Sassy iți va umple spațiul din cameră și din suflet, purtându-te într-o lume fără griji cotidiene, într-o lume a picioarelor desculțe și a zâmbetelor calde.

Pe lângă faptul că este un favorit al sărbătorilor, parfumul Sassy poate fi savurat pe tot parcursul anului, aducând un sentiment de confort oricărui mediu. Datorită aromei sale luxoase și captivante, este cadoul perfect.

Detalii parfum:

Parfumul Sassy este cadoul care continuă să ți se ofere, în timp ce ingredientele sale bogate în arome se deschid din ce în ce mai mult pe măsură ce îl absorbi. Începe să te răsfețe cu aroma cireleșor dulci, urmată de smochin, zmeură și coacăze și va încheia cu note de lemn de santal, cedru și nucă de cocos. Savurează-l pentru parfumul subtil, pudrat de iris – o notă versatilă, tenace și ușor feminină.

Note de vârf: coacăze negre, zmeură, cireșe dulci.
Note de inimă: frunze de zmeură, smochin, iris.
Note de bază: nucă de cocos cremoasă, lemn de santal, lemn de cedru.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top