Lumânări parfumate cu aroma Namaste

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Namaste, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Namaste (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Namaste).

Despre aroma parfumului Namaste

Aroma Namaste este dedicată divinității din tine. Precum salutul din hinduism, mă înclin ție sau cu plecăciune în semn de recunoștință pentru divinul din tine, această aromă, conținând ulei esențial pur de lavandă, este un amestec liniștitor și relaxant ce trezește amintirea unei zile la un centru spa.

Aroma Namaste este identică cu florile de lavandă proaspăt culese. Aroma este plină de mireasma florilor de lavandă, ca și cum te-ai plimba printr-un câmp de lavandă în inima verii.

Ne-am imaginat cum am putea saluta cu umilă plecăciune divinul din clienții noștri, astfel s-a născut acest amestec luxuriant și relaxant de note de lavandă și ozon. Pentru spiritele libere, o vibrație din cel mai înalt spectru, un binemeritat Namaste!

Detalii parfum:

Parfumul Namaste, atât cu elementele sale florale, cât și cu baza de plante prezente, împreună cu mirosul aerul pur oxigenat asemănător brizei de coastă, pun accentul pe o experiență relaxantă într-o stațiune balneoclimaterică. Parfumul are menirea de a-ți alunga grijile, ca într-o vacanță all inclusive la un luxos spa, unde ființa ta primește binemeritatul tratament de relaxare și înfrumusețare într-un aer revigorant cu miros de flori de lavandă și eucalipt.

Note de vârf: lavandă.
Note de inimă: eucalipt.
Note de bază: ozon.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top