Lumânări parfumate cu aroma Pianista

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Pianista, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Pianista (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Pianista).

Despre aroma parfumului Pianista

Aroma Pianista – cu ochii închiși, într-o stare de relaxare spre visare, poți să o simți cum îți pătrunde toate simțurile. Inspiră muzică, un pian într-o sală cu lumini difuze și o femeie într-o rochie lungă, de seară, plimbându-și degetele peste clape, în timp ce tu savurezi cu nesaț toată bucuria, pacea, romantismul, armonia și recunoștința acestui moment de răsfăț al sufletului, al minții și al trupului rămas mut în fața acestui compliment adus momentului.

Această aromă este una dintre cele mai luxoase arome din portofoliul nostru. Notele senzuale de lavandă și scorțișoară leagă aromele între ele fără efort și creează o senzație sublimă, ritmică, ce atinge inima tuturor celor care apreciază calitatea mai presus de toate.
.
Parfumul Pianista se potrivește oricărui moment din zi sau noapte și este atât de elegant și special, încât e ca o invitație ce își așteaptă răbdătoare răspunsul, inspirând o stare de calm, liniște și detașare. În plus te va face întotdeauna să te simți excepțional.

Detalii parfum:

Pianista, un parfum înălțător, feminin, luxos, rășinos, cu aroma de nedescris a boabelor fumurii de tonka, cu o ușoară mireasmă de lavandă și migdale. Scorțișoara te va purta pe tărâmul copilăriei, în timp ce aroma de bază de piele te va transpune direct într-un moment de maturitate, a alegerilor conștiente și bine definite.

Un parfum oriental bine echilibrat, cu o bază stabilă de ambră, pregătită să-ți catifeleze momentul, să te centreze. Dacă ești în căutarea unei îmbrățișări senzuale, atunci acest parfum și-o poate oferi!

Note de vârf: lavandă, scorțișoară.
Note de inimă: cipriol, heliotrop, mir, lemn de guaiac.
Note de bază: mușchi, ambră, vanilie, tonka, piele.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top