Lumânări parfumate cu aroma Oh.

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Oh., cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Oh. (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Oh.).

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Despre aroma parfumului Oh.

Un miros, o senzație, un sunet, aceasta este introducerea pentru aroma Oh. ce întruchipează magnetismul unic și stilul jucăuș captivant. Senzuală prin notele florale, aroma te copleșește treptat în confort și căldură sufletească, precum o mângâiere ce se transformă ușor într-o surprinzătoare îmbrățișare.

Aroma Oh. este predestinată pentru a exprima emoții. Florală, plină de erotism, atrăgătoare și captivantă, această aromă îți va duce simțurile la un nivel surprinzător de plăcut.

Cu fiecare moment ce îți atinge simțurile, aroma Oh invită la dragoste în toate formele ei, pentru că impune cu tandrețe, ca iubirea și romantismul ce se află în noi să se manifeste.

Perfectă pentru serile în doi sau pentru diminețile lungi în care îți dorești să începi ziua într-un mod mai special, marchează-ți simțurile cu amintirea celui mai plăcut moment din viața ta! Let the love shine!

Detalii parfum:

Emanând mister, parfumul Oh. este un amestec senzual de violete, iasomie sambac și floare de portocal, acoperit cu un elixir de struguri copți. Vetiverul negru, paciuliul și moscul sufocant învelesc parfumul în căldură seductivă.

Note de vârf: violete, iasomie sambad, flori de portocală.
Note de inimă: vetiver negru, paciuli, mosc.
Note de bază: struguri.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top