Lumânări parfumate cu aroma Exxy

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Exxy, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Exxy (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Exxy).

Despre aroma parfumului Exxy

Inspirată din jargonul australian, aroma Exxy este un paradox olfactiv, un carusel de note fructate alături de note condimentate, întinse pe un pat de lemn rășinos, învelite cu parfum de mușchi, licheni și semințe aromate.

Special concepută pentru cei puternici, pentru cei care își etalează prosperitatea fără nici o eschivă, aroma Exxy este un contur de forță, o intrigă bogată de miresme. Precum Cutia Pandorei, o lumânare parfumată cu aroma Exxy va revărsa asupra ta miresme și izuri subtile, mai bogate și mai intense decât te aștepți.

Deși conține note contradictorii, puternice, dar și suave, dure, dar și senzuale, aroma Exxy, culmea, va oferi o stare placută, va calma spiritul dornic de extaz, va întemnița gândul sălbatic și-ți va elibera emoțiile. Exxy te va impresiona și te va face să vrei și mai mult!

Detalii parfum:

Parfumul Exxy este un paradox atemporal. Nuanțele fascinante ale notelor delicate de citrice se combină cu condimente pentru a crea un aer modern, o intrigă olfactivă. Parfumul Exxy este precum o cutie veche din lemn de santal, brodată cu accente luxuriante, elemente scumpe, care se deschide pentru a dezvălui căldura senzuală a pădurilor tropicale pline de parfumul celor mai fine condimente.

Note de vârf: bergamotă, portocală, frunze verzi, nucsoară, piper.
Note de inimă: cuișoare, lavandă, paciuli, ambră.
Note de bază: vetiver, lemn de santal, lemn de cedru, mușchi, tonka.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top