Lumânări parfumate cu aroma Swish

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Swish, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Swish (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Swish).

Despre aroma parfumului Swish

Swish este un parfum cu aromă primăvăratică care încapsulează notele florale cele mai proaspete, intense și totuși atât de suave.

Să fie vorba oare de o primăvară pariziană? Primăvara este momentul în care Parisul prinde viață. Flori pastelate, grădini luxuriante, cafenele îmbietoare, femei de o eleganță imaculată și un strop de romantism – toate acestea dau culoare orașului, iar dacă tu nu poți merge la Paris, aducem noi Parisul la tine.

Aroma Swish este rețeta perfectă ce te ajută să experimentezi eternitatea primăverii în spațiul tău sacru. Acest parfum atât de pregnant, cu o vibrație atât de înaltă, îți va îmbogăți clipele cu bucurie, armonie și vise pline de magie.

Detalii parfum:

Un parfum floral uimitor, elegant, un buchet atât de bine închegat, opulent și amețitor. Notele de vârf de trandafir de Damasc, păducel de câmp și bergamotă îți vor oferi acea stare de beatitudine pe care cu toții o căutăm, îți va aduce iluminarea sufletului și eliberarea minții.

Aromele de violetă, mușcată și ylang ylang vor echilibra ființa și o vor susține în procesul de recuperare. Notele de bază în schimb includ o combinație sufocantă de lichen, ambră, santal și lemn de cedru, toate acestea având rolul de a te aduce totuși cu picioarele pe pământ într-un mod atât de plăcut, cu calm și încredere.

Notele de vârf: trandafir de damasc, păducel de câmp și bergamotă
Note de inimă: violetă, mușcată și ylang ylang.
Notele de bază: mușchi de stejar, ambră, lemn de santal și lemn de cedru.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top