Lumânări parfumate cu aroma Karma

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Karma, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Karma (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Karma).

Despre aroma parfumului Karma

Karma înseamnă acțiune! Această aromă te va cuprinde, te va contura și te va purta spre altarele voinței de exaltare spirituală. Bazată pe vibrația înaltă a rășinilor, unse cu tandrețea vaniliei, aroma Karma te poartă spre centrul ființei și îți așează conștiința între florile ce simbolizează cea mai înaltă stare sufletească.

Puritatea bobocului de floare de lotus ce se deschide imaculat, gingășia miresmei trandafirului cu stropi de rouă ce mângâie duios, te va înălța, iute și rece. Aroma Karma nu te iartă, ci te poartă, de la puritate la patimi, de la calmul plat, la agitația voluminoasă.

Precum Karma potrivit tradițiilor orientale ne ajută să ne răscumpărăm faptele, să le balansăm într-o pace și echilibru veșnice, așa această aromă îți aduce emoții și amintiri, trezite din inima ta pururea bună, pentru a fi cântărite de mintea ta pururea duală.

Aprinderea unei lumânări parfumate cu aroma Karma este o călătorie spre voință, reconciliere și echilibrare pe cele mai înalte planuri.

Detalii parfum:

Exotic, cu deschidere glorioasă, condimentată și florală, cu accent de orhidee și iasomie împrospătată cu bergamotă, parfumul Karma se conchide într-o inimă orientală de floare de lotus și trandafir cu rouă presărat cu scorțișoară. Mireasma florală și picantă se așează pe o notă de bază de lemn rășinos, mosc și aromă fină de vanilie.

Note de vârf: orhidee, iasomie, bergamontă.
Note de inimă: lotus, trandafir, scortișoară.
Note de bază: lemn de rășinoase, mosc, vanilie.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top