Lumânări parfumate cu aroma Susurrus

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Susurrus, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Susurrus (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Susurrus).

Despre aroma parfumului Susurrus

Sussurus este un parfum roial și elegant, cu note confortabile, dulci. Complex la fel ca o șoaptă blândă, caldă, această aromă misterioasă se potrivește perfect anotimpului rece. Te va inspira chiar de când toamna începe să își intre în drepturi, iar nopțile devin mai lungi și mai reci, când sufletul cere căldură și ceva mai multă atenție.

Pasiunea pentru sărbătorile de iarnă se simte atât de intens în aura caldă a parfumului Susurrus, aromată cu tămâie scufundată în portocală, iasomie și ambră. Aceste arome sunt completate foarte armonios de regalul cedru și de subtilele note de paciuli.

Tămâia și smirna, două arome atât de prețioase, învăluie spațiul, oferind acel plus de comfort, liniște, sacralitate, curâțându-l de energiile care nu mai sunt necesare. Din timpuri străvechi, aceste două elemente au fost folosite pentru a induce calmul și a amplifica abilitățile mentale, fiind considerate mai valoroase chiar decât aurul și deseori oferite ca si cadou.

Detalii parfum:

Sussurus este un parfum mistic, cu note de tămâie, tuberoză, violete, smirnă și ambră.

Notele subtile de bergamotă, citrice și ambră se deschid atât de profund spre aromele rășinoase de tămâie, mir și cedru. Mirosul de paciuli și tuberoze întăresc caracterul pământesc și totuși sacru al tămâiei. Aroma de vanilie vine cu blândețe spre a te îndulci și a-ți oferi o stare profundă de recunoștință.

Acesta este parfumul Craciunului, o alegere minunată pentru a-ți întâmpina oaspeții și pentru a trăi clipe de nostalgie.

Note de vârf: cacao, bergamotă, portocală.
Note de inimă: iasomie, ambră, ciclamen.
Note de bază: paciuli, vanilie, lemn de cedru, mosk, tămâie, mir.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top