Marmoris

Deschizându-se cu un val suculent de dulceață de fructe tropicale coapte, aroma Marmoris evocă instantaneu viziuni de ape oceanice spumante, cer albastru senin și bucuriile vaste ale unei vieți pe plajă, plimbări fără griji spre oxigenare și înviorare.

Marmoris este un cuvânt vechi din latină. Se traduce marmură, dar în sens alegoric, era folosit pentru a descrie suprafața lucioasă și plină de valuri a oceanelor. Inspirați de vechii latini, am creat lumânările parfumate cu aroma Marmoris, un parfum al verii ce prezintă calm mirosul florilor exotice înconjurate de dulcele și suavul cocosului pudrat cu vanilie.

Pătrunde în noi și ne intensifică simțurile cu o stare de prospețime și oxigen marin, atunci când lăsăm această aromă să ne cucerească, cu gândul la plaje însorite, îmbogățite cu flori exotice, palmieri bogați de fructe coapte, toate împletite de briza oceanică.

Detalii parfum:

Acest parfum Marmoris reprezintă o evadare în paradisul oceanic. Este un parfum uimitor ce combină miresmele de citrice proaspete, de bergamotă intens înmiresmată si frunze de portocale, cu note calde și exotice de nucă de cocos, vanilie, migdale, pe un fond imperial de crini parfumați, în aerul proaspăt și oxigenat al dimineții.

Note de vârf: Bergamotă, Ozonic.
Note de inimă: Crini, Aer proaspăt de ocean.
Note de bază: Vanilie dulce, pudră de mosc, nuca de cocos.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top