Lumânări parfumate cu aroma Perspective

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Perspective, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Perspective (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Perspective).

Despre aroma parfumului Perspective

Aroma Perspective reprezintă definiția echilibrului creat între ceea ce este tehnic și manifestarea artistică în același timp. Dedicat celor cu viziuni mărețe, celor pregătiți de transformare și gata să iasă din starea de confort, acest amestec cu note sublime de whiskey și ciocolată, vine să le ofere acea mângâiere blândă și totuși plină de dominare, putere și încurajare.

Cu un accent impresionant pe aroma de Whiskey cu vanilie și ciocolată afumată, dedicat cu precădere spiritului masculin din fiecare dintre noi, acest parfum are darul de a ne îmbogăți experiența spațiului nostru Sacru, atât a celui interior, cât și exterior.

Notele complexe scot la iveală un caracter puternic, dominant și sofisticat, motiv pentru care se pliază perfect pentru toate stările și anotimpurile. Aroma Perspective este recomandată atât celor dominanți pentru a le oferi un moment de răgaz, dar și celor care își doresc să aibă această latură mai activă, pentru inspirație.

Detalii parfum:

Parfumul Perspective este propunerea noastră pentru a-ți oferi emoția unei șanse la detașare, fără perturbatori sau alți activatori ai simțurilor. Ușor de perceput și clar, elegant și sofisticat, parfumul te întâmpină cu un whisky puternic bărbătesc, cu vanilie și ciocolată neagră ca energie feminină, toate acestea purtate pe o notă de bază, pământie, de turbă. Acest aspect conturează personalitatea eficient de simplă și totuși atât de complexă a acestui parfum care te invită la o mai profundă cunoaștere de Sine.

Note de vârf: Vanilie, ciocolată.
Note de inimă: Whisky.
Note de bază: Turbă.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top