Lumânări parfumate cu aroma Goddess

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Goddess, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Goddess (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Goddess).

Despre aroma parfumului Goddess

Aroma Goddess este înzestrată cu noblețe, eleganță și splendoare. O aromă divină de rășini prețioase, tămâie și ambră, toate acestea deschid grația nesfârșită spre feminitatea interioară.

Precum o zeitate venerată prin fumigații aromate, prezența acestui miros se remarcă în spațiu, îndrăzneț și copleșitor, fapt ce accentuează încrederea în forul interior, spațiul devenind sacru prin chemarea celor mai înalte vibrații ale ființelor prezente.

Aroma Goddess luminează spiritul și impresionează ființa cu o frumusețe poetică pe fiecare notă, de la vârf până la bază. Este o aromă ce ne invită la venerarea sinelui superior, precum divinitatea ce ne înconjoară.

Detalii parfum:

Cald, fastuos, indulgent, sunt trăsături egalate de personalitatea parfumului Goddess. Note pregnante de ambre și tămâi prețioase, coboară spre păduri impunătoare de lemn de cedru cu vetiver, de paciuli cu mosc, unse cu duioșia aromei de esență de vanilie. Parfumul Goddess este pentru suflarea divină din fiecare dintre noi, precum este aerul pentru toate ființele ce îl respiră, adică firesc, dorit și absorbit în totalitate.

Note de vârf: bergamotă, tămâie, ambră.
Note de mijloc: ambră, cedru, vetiver.
Note de bază: mosc, paciuli, vanilie.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top