Lumânări parfumate cu aroma Demure

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Demure, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Demure (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Demure).

Despre aroma parfumului Demure

Demure este precum mieunatul blând al unui pui de pisică. Această aromă acoperă mirosul pădurii, de lemn și pământ umed, cu note florale sublime ce dezvăluie mistere și te vor surprinde când te aștepți mai puțin.

Aroma Demure este una dintre cele mai apreciate în rândul femeilor. Precum spune și numele, suava modestie a notelor de vârf, această combinație sălbatică de parfum floral de zambile, se așează pe inimă, tandru și rezervat, cu note florale pătrunzătoare de trandafir, iasomie și lavandă.

Aroma Demure inspiră la relaxare totală și feminitate absolută. Nota de bază de mosc și lemn pământiu ne menține simțurile ca o punte, pentru puterea extraordinară de seducție al buchetului floral.

Demure este o încercare reușită de a transpune toate aceste atribute exclusiv feminine într-un parfum care să te ajute să arăți grația cu modestie și senzualitatea cu rezervare.

Detalii parfum:

Cu un acord floral bogat, clopoței parfumați de narcise și zambile, îmbunătățit cu note fine de galban, trandafir și iasomie, parfumul Demure inspiră senzualitate și modestie. Recomandat femeilor puternice pentru echilibrare, dar și celor timide, pentru încrederea în sine ce o atrage acest parfum, Demure este șansa ta să te simți precum o femeie.

Note de vârf: narcise, zambile.
Note de inimă: lavandă, galbanum, trandafir, iasomie.
Note de bază: mosc.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top