Lumânări parfumate cu aroma Gaia

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Gaia, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Gaia (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Gaia).

Despre aroma parfumului Gaia

Gaia, spiritul Mamei Pământ în mitologia greacă, a inspirat această aromă. Plină de miresmele mirodeniilor specifice grecilor, aroma Gaia te va învălui într-o aură florală imperială, așezându-te cu tandrețe pe un pat de lemn vechi uns cu rășini și vanilie.

Provocăm spiritele apropiate de natură să absoarbă aroma Gaia, pentru că le garantăm o profundă conectare cu trăsăturile fundamentale ale pământului.

Aroma Gaia te va cuceri cu notele înalte de citrice stropite cu arome subtile de ierburi mediteraneene. Când miresmele se vor contopi, vor lăsa descoperite notele florale și picante, contrast deosebit, specific naturii. În baza acestor calități, ca o amintire duioasă, rămân doar notele concrete și suave de vanilie cu rășini.

Detalii parfum:

Parfumul Gaia se dezvoltă într-o pregnantă aromă de grapefruit, lămâie și rom ce te conduc într-o profundă savoare de crin negru, trandafir și mușcată. Parfumul Gaia te va surprinde cu un amestec de rodie dulce îmbibată cu ierburi și condimente ce se așează pe o bază luxuriantă de ambră neagră, lemn de cedru, lemn de santal și lemn de paciuli. Parfumul Gaia este darul naturii, pe care vi-l oferim cu drag.

Note de vârf: grapefruit, lămâie, rom, rozmarin, galbanum.
Note de inimă: crin negru, trandafir, mușcată, rodie, cuișoare, ghimbir, nucșoară, cimbru.
Note de bază: ambră neagră, lemn de cedru, de santal, de paciuli, mușchi, vanilie.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top