Lumânări parfumate cu aroma Kashmir

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Kashmir, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Kashmir (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Kashmir).

Despre aroma parfumului Kashmir

Cașmir este o regiune între India și Pakistan, cu dealuri și câmpii aride, vegheate de munți stâncoși mai mereu acoperiți de zăpezi. Aerul proaspăt al pădurilor mereu verzi ce se alintă cu mirosul florilor, a inspirat aroma Kashmir.

Kashmir este o aromă misterioasă, puternică și aspră, dar plină de dulcele aromat al esențelor rare. Chiar dacă este o aromă bărbătească, noi o recomandăm ca fiind unisex, pentru că se poate potrivi oricui.

Aroma Kashmir poartă pe esența de lemn uscat de cedru himalayan, arome exotice fine, de cacao cu paciuli, ce se extind pe note răcoritoare precum prospețimea florilor de iris.

Este timpul să vă încântați simțurile și să credeți cu adevărat că viața e frumoasă, oricât de grea ar fi ea! Savurați un parfum ce are de oferit o energie masculină, vibrând contrastant pe rezistență și fermitate, împrospătare și continuitate.

Detalii parfum:

Parfumul Kashmir te întâmpină cu note înalte de sclipiri picante ce duc într-o intensă aromă de iasomie exotică împleticită ușor cu miresme proaspete de flori de câmp. Spre final, parfumul te va învălui într-o mireasmă de rășini rare completate de lemn uscat de cedru himalayan, vanilie dulce cu cacao prăjită și paciuli cu mosc pur.

Note de vârf: bergamotă, eucalipt, cimbru.
Note de inimă: iasomie, muguet, lemn de cedru, iris, vetiver.
Note de bază: paciuli, cacao, ambră, muschi de stejar, boabe de tonka, mosc.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top