Lumânări parfumate cu aroma Prelude

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Prelude, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Prelude (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Prelude).

Despre aroma parfumului Prelude

Aroma Prelude vine în întâmpinarea romantismului, oferindu-se ca o formă de limbaj captivant și enigmatic a pasiunii, un limbaj al iubirii universale. Prelude reprezintă dorința ascunsă a femeii, acea dorință de a fi liberă și totuși cucerită, descoperită, apreciată, satisfăcută, jucăușă și chiar recunoscătoare.

Această aromă ascunde secrete și în același timp spune o mie de povești pentru fiecare femeie în parte.E despre tine și cât ești tu de prețioasă, despre emoțiile tale, despre pasiune și căldură.
Acest parfum te merită și tu îl meriți din plin!

Parfumul Prelude cu aroma sa de trandafir îți deschide inima, centrul iubirii, pentru a putea primi și oferi în acelați timp tot ce e mai sacru și mai frumos.

Detalii parfum:

Prelude, acesta este parfumul ce vine spre tine să te cuprindă atât de armonios și plin de glorie, într-o energie îmbrăcată în mister, liniștite și senzualitate. Inima ta va tresălta de bucurie la aroma trandafirului, a condimentelor prețioase și a ambrei.

Aroma de patchouli te va înrădăcina, astfel încât celelalte note să nu te poarte prea sus, să nu pierzi controlul și să poți în acest fel să te bucuri de moment într-o stare permanentă de echilibru.

Note de vârf: citrice, lămâie, erbacee.
Note de inimă: oriental, trandafir, nucșoară.
Note de bază: ambră, vanilie, vetiver, patchouli.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top