Lumânări parfumate cu aroma Liberosis

Oferta noastră cu lumânări parfumate marca iNoor ce au aroma Liberosis, cu diverse modele de recipiente. Comandă o lumânare cu parfumul Liberosis (vezi mai multe detalii despre aroma parfumului Liberosis).

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Despre aroma parfumului Liberosis

Aroma Liberosis accentuează dorința pentru libertate, o nazuință de eliberare și de a lăsa totul să treacă. Dorința de a-ți păsa mai puțin de lucrurile din jur, de a-ți slăbi strânsoarea asupra vieții tale, de a nu mai privi în spatele tău la fiecare câțiva pași, de teamă că cineva îți va lua ceea ce te mulțumește.

Uneori preocupările sunt felul minții noastre de a găsi soluții la „problemele vieții”. Chiar dacă la început e bine că putem rezolva totul, tot universul ne arată că totul este mult mai mult și atunci simțim copleșitor gândul că nu mai ajungem la capăt.

Aroma Liberosis ne îndeamnă la eliberare, renunțarea la griji, stres și control, de orice natură ar fi el. Trăiește chemarea acestei emoții de a fi liberi precum este esența vieții din noi și simte momentul prezent cu toată ființa ta.

Aroma Liberosis te duce la o stare de spirit, iar ea va fi capabilă să te ghideze spre acest drum al degajării celor nefolositoare.

Mirosul de mușchi umed, brazi veșnic verzi, pământ crud, este îndulcit de florile sălbatice și aerul sufocant de curat al pădurii pline de miracole. Precum o poartă către lumea emoțiilor pure eliberatoare, așa este aroma Liberosis, atunci când o lași să te conducă.

Detalii parfum:

Parfumul Liberosis te întâmpină cu o splendoare de flori sălbatice, arome pline de fructe de pădure, coborând calm spre inimă cu atingeri aromate, scufundate în balsam suav, învelite în cașmir fin. Orice e bun, plăcut, este foarte dorit la început și astfel parfumul Liberosis îți pregătește o trezire și o chemare spre curaj, cu o ploaie de așchii de conifere așezate pe mușchiul umed de stejar, o prospețime de aer pur ce liniștește spiritul copleșit de dulcea mireasmă florală stropită cu citrice târzii.

Note de vârf: bergamotă, flori sălbatice, coacăze negre, coajă de lămâie.
Note de inimă: balsam, cașmir, lemn, boabe tonka.
Note de bază: pin și mușchi de stejar.

Shopping Cart

Filtrează după preț
- lei
Filtrează după parfum
Filtrează după categorie

Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top