Marea miscare inoor 2022

Susținem Marea Mișcare din Piatra Neamț!

Am fost prezenți la evenimentul intitulat „Marea Mișcare” (click aici pentru eveniment pe Facebook) ce s-a desfășurat pe platoul Curții Domnești din Piatra Neamț, la data de 17 septembrie, între orele 10:00 – 20:00 și care a constat în susținerea manifestărilor sportive și de creație.

Alături de sponsorii și partenerii acestui eveniment, ne-am luat angajamentul că o bună parte din încasările obținute se vor duce la fondul de donații ce s-a folosit în vederea achiziționării unui aparat Fagron pentru încapsularea unor substanțe medicamentoase necesare tratamentelor de urgență și donarea lui către Spitalul Judetean de Urgență Piatra Neamț:

Rotary club piatra neamt 2005

Cum a fost cu iNoor la Marea Mișcare

Ne-am adunat toți pe platoul de la turn să experimentăm pe viu lumânările parfumate iNoor și să ne distrăm la maxim cu: dans, atelier de reciclare creativă, face painting, crosstrain, tabata, khai-bo, atelier cu accesorii din piele, Yoga pentru adulți, spectacol de actorie, zumba cu Dj si MC, diverse tipuri de antrenamente fizice, atelier de pictură, atelier de creație cu produse sustenabile, alături de partenerii și susținătorii evenimentului:

 • Asociația Marea Mișcare
 • AER
 • ARawMatique
 • Atelier 3/8
 • NOI – Coffe You Go –
 • Rawissant
 • 6AM Caffe
 • Miscarea de Piatra
 • VIBE Piatra Neamț
 • FiT Studio Piatra Neamț
 • GYM
 • Școala de Dans Rèvèrence by Laura Stavarache
 • S.C. Moldocor S.A. Fitness&culturism
 • Art Therapy Hub
 • LaLuna Handmade
 • LuiPic Art

Mulțumim celor care au fost alături de noi la Marea Mișcare!

Image (10)

Susținând evenimentul Marea Mișcare organizat de Rotary Club Piatra Neamt 2005, am adus lumânările parfumate iNoor în casa multor pietreni. Am promis o notă luxuriantă și elegantă, iar pentru că sunt prietenoase cu natura, o ambianță aparte în orice spațiu le-ai așeza. Îți mulțumim că ai avut încredere în noi și sperăm să nu te dezamăgim.

Despre atelierul cu lumânări parfumate iNoor

Experiența de ani în fabricarea manuală a lumânărilor parfumate, au adus astăzi în fața tuturor, cele mai deosebite lumânări. Prelucrate manual, din ceară vegetală, cu parfumuri fragrance, arome cu adevărat luxuriante, lumânările iNoor te transpun într-o călătorie a simțurilor de la prima aprindere.

Fiecare lumânare este unică în felul ei. Fiecare aromă are propria ei poveste, iar produsul final este o creație care transcede ființa prin experiențe
extrasenzoriale. La Marea Mișcare din 17 septembrie 2022, am împărtășit cu cei interesați, povestea fabricării lumânărilor parfumate din ceară vegetală și cu fitil din lemn sau bumbac.

„Iubim ceea ce facem! Combinând dragostea pentru parfumuri cu pasiunea de a crea produse deosebite, durabile și ecologice, am fost inspirați să facem lumânări parfumate, pentru a împărtăși aromele care ne-au marcat experiențele de viață și care descriu călătoria sufletului nostru.”

Maria, administrator iNoor

Cum sunt lumânările iNoor?

Lumânările parfumate iNoor sunt fabricate 100% din ceară vegetală de soia, fără parafină, aditivi, conservanți, parabeni, sulfați și alte substanțe
dăunătoare nouă sau mediului înconjurător. Sunt ecologice, reciclabile, mulțumind pe cei mai exigenți, fiind perfecte chiar și pentru cei care au
adoptat un stil de viață vegan.

Amestecul echilibrat de ceară de soia și parfumuri de înaltă calitate, toate puse în recipiente decorative moderne, fac ca lumânările iNoor să dureze, atât în ardere cât și în aromatizarea încăperii unde sunt aprinse.

Lumânărea parfumată iNoor, cu fitil din lemn, este o atracție specială. Ideală pentru cele mai relaxante momente intime, imitând trosnetul lemnului ce arde într-un șemineu, înconjoară ființa și captează simțurile într-o călătorie extrasenzorială. Vezi, auzi și miroși, atunci când arzi o lumânare iNoor, cum nu o poți face prin altă sursă decât în inima naturii.

Promovăm reconectarea, relaxarea și reciclarea! Protejăm viitorul și dorim să facem asta împreună cu tine, tu cel care vrei să arzi o lumânare parfumată cu adevărat deosebită!

Fiecare din noi este special, de aceea orice lumânare este creată într-un mod aparte. Fiecare lumânare iNoor este împachetată cu atenție, într-o manieră specială, pentru ca produsul să te uimească de când îl deschizi. Ambalarea asigură protecția, rafinamentul și durabilitatea lumânării parfumate iNoor, ca ceea ce spunem că oferim, să ajungă la tine exact precum am zis.

11

Spune părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top