Lumanari eco friendly marca inoor

Lumânări Eco-Friendly – Cum le deosebim pe cele ecologice de restul?

Produsele iNoor sunt lumânări eco-friendly pentru că sunt fabricate și ambalate într-un mod ecologic, minimalizând impactul negativ asupra mediului înconjurător. Lumânările ecologice marca iNoor sunt fabricate din ingrediente naturale și durabile, precum ceară de soia, fitilul din lemn, fitlul din bumbac sau recipientele din sticlă care sunt și reutilizabile. Ambalarea lumânărilor iNoor este realizată din materiale reciclabile și biodegradabile, fără ambalaje suplimentare sau inutile.

Alegând să folosiți lumânări eco-friendly marca iNoor, faceți categoric o acțiune pozitivă pentru protejarea mediului înconjurător și a calității vieții celor dragi. Iată câteva aspecte cheie care vă ajută să deosebiți lumânările eco-friendly, precum cele marca iNoor, de celelalte:

Lumânări eco-friendly cu ceară de soia sau alte ceruri naturale

Lumanari ecologice cu ceara naturala din soia

La fabricarea acestor lumânări eco-friendly sunt folosite ceruri naturale, precum ceara de soia, ceara de albine sau ceara de palmier, care sunt considerate mai puțin nocive pentru mediu și sănătatea umană decât alte tipuri de ceruri. Aceste ceruri sunt de obicei non-toxice, biodegradabile și provenite din surse sustenabile, cum ar fi culturile organice sau resturile de ceară din procesul de producție al altor produse. Pentru mai multe informații despre ceara de soia folosită la fabricarea lumânărilor parfumate marca iNoor, click aici.

Pe de altă parte, majoritatea lumânărilor comercializate sunt fabricate utilizând parafină, obținută din petrol sau gaze naturale, iar aceste surse nu sunt regenerabile și au un impact negativ asupra mediului. Citiți cu atenție lista cu ingrediente și cumpărați doar lumânări ecologice care nu conțin parafină, pentru a contribui activ la încetarea exploatării resurselor petroliere!

Lumânările ecologice au fitil din lemn, din bumbac și alte materiale naturale

Lumanari eco friendly cu fitil din lemn

Pentru confecționarea unor lumânări eco-friendly se folosește fitilul din lemn, din bumbac sau din alte materiale naturale precum cânepa sau inul, pentru a evita utilizarea fitilelor din material sintetic, care pot elibera substanțe toxice în aer atunci când sunt aprinse. De asemenea, materialele naturale sunt biodegradabile și sustenabile, având un impact redus asupra mediului înconjurător în comparație cu materialele sintetice. Prin utilizarea fitilelor din materiale naturale, lumânările eco-friendly devin o opțiune mai prietenoasă cu mediul, reducând astfel impactul negativ asupra sănătății și a mediului.

La fabricarea lumânărilor iNoor ne mândrim că folosim fitilul din lemn brevetat ca invenție inovativă ecologică. Fitilul din lemn favorizează o ardere îndelungată și oferă o experiență unică, extrazensorială, care te transpune în lumea focului viu atunci când aprinzi o lumânare iNoor. Pentru mai multe detalii despre fitilul din lemn, citiți aici.

Lumânările ecologice au recipiente din sticlă sau ceramică termorezistentă

Recipiente din sticla termorezistenta

Alege lumânări eco-friendly care folosesc recipiente din sticlă sau ceramică termorezistentă pentru că sunt mai durabile și mai sigure pentru mediu. Aceste recipiente sunt concepute pentru a fi refolosite sau reciclate, reducând astfel deșeurile. În plus, recipiente din sticlă sau ceramică termorezistentă sunt considerate mai ecologice decât cele din plastic sau alte materiale sintetice, deoarece acestea nu emit substanțe chimice periculoase atunci când sunt încălzite.

Este recomandat să alegeți lumânări eco-friendly cu recipiente din sticlă termorezistentă în locul celor cu recipiente din plastic sau metal din câteva considerente foarte importante:

  1. Siguranță și protecție: Sticla termorezistentă este mai sigură la ardere îndelungată decât plasticul sau metalul, deoarece are o rezistență mai mare la căldură și la foc. Plasticul se poate topi sau arde la temperaturi relativ scăzute, iar metalul poate fi supus coroziunii sau poate deveni foarte fierbinte la atingere.
  2. Durabilitate și sustenabilitate: Sticla termorezistentă este mai durabilă decât plasticul sau metalul și poate fi reutilizată de mai multe ori fără să se deterioreze. De asemenea, poate fi reciclată mai ușor și mai eficient decât alte materiale.
  3. Aspectul estetic și decorativ: Lumânările cu recipiente din sticlă termorezistentă arată mult mai bine și mai estetic decât cele cu recipiente din plastic sau metal, oferind o prezentare mai elegantă și mai plăcută. Integrarea în ornamentele și decorul locuinței este mult mai cu impact în cazul recipientelor din sticlă sau ceramică termorezistentă.

Comandă lumânări eco-friendly marca iNoor, pentru că au recipiente din sticlă termorezistentă, sunt mai sigure, mai durabile și mai estetice decât cele cu recipiente din plastic sau metal. Produsele noastre sunt o alegere mai bună pentru mediul înconjurător și pentru sănătatea ta sau a celor dragi cărora le poți face un dar deosebit (citește despre cum să alegi aromele de lumânări în funcție de fiecare zodie în parte).

Optează pentru lumânări eco-friendly ambalate cu materiale reciclabile și biodegradabile

Ambalaje reciclabile reutilizabile si biodegradabile

Cutiile din carton sunt ecologice și potrivite pentru lumânări eco-friendly deoarece sunt fabricate din materiale reciclabile și biodegradabile. Acest lucru înseamnă că, după ce lumânările sunt folosite și cutiile nu mai sunt necesare, acestea pot fi reciclate și transformate în alte produse. De asemenea, designul plăcut al cutiilor încurajează utilizatorii să le refolosească în alte scopuri, cum ar fi depozitarea de obiecte mici sau chiar pentru ambalarea altor cadouri. Prin reutilizarea acestor cutii, se reduce cantitatea de deșeuri care ajung la groapa de gunoi și se promovează un stil de viață sustenabil.

Iată câteva idei creative pentru reciclarea cutiilor din carton în care livrăm lumânări eco-friendly marca iNoor:

  1. Organizator pentru birou: Poți să folosești cutia pentru a stoca pixuri, markere, creioane și alte instrumente de scris.
  2. Cutie de depozitare pentru accesorii: Cutia poate fi folosită pentru a păstra bijuteriile, curelele sau alte accesorii.
  3. Ambalare pentru cadouri: Cutia elegantă și frumos decorată poate fi refolosită pentru a ambala alte cadouri.
  4. Depozitare pentru mărunțișuri: Cutia poate fi folosită pentru a păstra mărunțișurile, cum ar fi șnurul, butonii, știfturile de siguranță și multe altele.
  5. Organizator pentru alimente uscate: Cutia poate fi folosită pentru a păstra alimentele uscate, cum ar fi nucile, semințele sau bomboanele.

Păstrarea lumânării parfumate în cutia în care a fost livrată, va proteja aroma lumânării mai mult timp. O lumânare parfumată care este lăsată neacoperită, va aromatiza spațiul în care se află și fără a o aprinde. Deși acest aspect pare a fi pozitiv, când o veți aprinde ea nu va mai fi la fel de parfumată în timp pentru că parfumul esențial se evaporă la temperatura camerei. Unele modele de lumânări vin cu propriul lor capac, precum cele din Colecția Diamond, Vintage sau Round, astfel cutia lor o puteți recicla oricând!

De ce să alegi să folosești doar lumânări eco-friendly?

Lumanari eco friendly marca inoor

Există mai multe motive pentru care merită să alegi lumânări eco-friendly fabricate din ceară de soia, fitil din lemn sau bumbac, sticlă termorezistentă și arome de parfumuri certificate. În primul rând, aceste lumânări sunt mai sănătoase pentru tine și mediul înconjurător, deoarece sunt realizate din materiale naturale și nu conțin substanțe toxice. În plus, aromele folosite sunt certificate, ceea ce înseamnă că nu vor elibera substanțe nocive în aerul pe care îl respiri.

În al doilea rând, lumânările eco-friendly arată și miros mai bine decât cele obișnuite. Ceara de soia are o ardere mai curată și mai lentă, iar fitilul din lemn sau bumbac arde uniform, oferind o lumină frumoasă și caldă. Recipientele din sticlă sau ceramică termorezistentă sunt de calitate superioară și arată elegant în orice încăpere.

Alegând lumânări eco-friendly, susții producătorii și companiile care au un impact pozitiv asupra comunității și a mediului înconjurător. Prin urmare, cumpărând astfel de lumânări, nu doar îți răsfeți simțurile, dar contribui și la o lume mai curată și mai sănătoasă pentru tine și pentru generațiile viitoare.

Regulamentul (CE) nr. 834/2007 ce stabilește normele privind producția și etichetarea produselor ecologice în UE.

0

Spune părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top