10 motive cadou o lumanare parfumata

Zece motive să faci cadou o lumânare parfumată iNoor

Lumânările parfumate sunt cadouri minunate care pot crea o atmosfera caldă și reconfortantă în orice spațiu. Ele sunt o alegere perfectă pentru orice ocazie și pot fi apreciate de oricine. Ți-am pregătit 10 motive pentru care ar trebui să oferi cadou o lumânare parfumată marca iNoor ®:

1. PARFUMUL

Oferă cadou o lumânare parfumată pentru că este adesea folosită pentru a crea o atmosferă plăcută și relaxantă în casă. Lumânările pot fi alese în funcție de preferințele olfactive ale destinatarului și pot fi ambalate personalizat în funcție de anotimp sau eveniment.

Descoperă lumânările marca iNoor în funcție de aromă:


2. DECORUL

Lumânările parfumate pot fi și obiecte de decor pentru casă. Acestea pot fi alese în funcție de stilul casei și pot fi aranjate frumos într-un suport elegant sau în mai multe suporturi aranjate în grup.

Descoperă colecțiile de recipiente pentru lumânările iNoor:

Slider landscape colectia diamond 2 min

COLECȚIA

DIAMOND

Slider landscape vintage min

COLECȚIA

VINTAGE

Slider landscape electroplated min

COLECȚIA

ELECTROPLATED

Slider landscape colors min

COLECȚIA

COLORS

Slider landscape round min

COLECȚIA

ROUND

Slider portrait diamond min

COLECȚIA

DIAMOND

Slider portrait vintage min

COLECȚIA

VINTAGE

Slider portrait electroplated min

COLECȚIA

ELECTROPLATED

Slider portrait colors min

COLECȚIA

COLORS

Slider portrait round min

COLECȚIA

ROUND


3. RELAXARE

Parfumurile de lumânări pot fi utilizate pentru a ajuta la relaxarea și reducerea stresului. Pot fi alese parfumuri cu note de lavandă, vanilie sau lemn de santal care ajută la relaxarea și destinderea minții. Oferă cadou o lumânare parfumată menită să bucure sufletul celui care o asistă.

Descoperă lumânările recomandate pentru relaxare:


4. UN CADOU PRACTIC

O lumânare parfumată este un cadou practic care poate fi folosit de cel care o primește în dar, în fiecare zi. Aceasta poate fi aprinsă pentru a crea o atmosferă plăcută în timpul cinei sau în timpul unei băi relaxante. Lumânările iNoor durează mult timp datorită cerii de soia și a fitilului de lemn.

După terminarea lumânării, posesorul are două variante:

  1. Dacă este din Piatra Neamț sau localitățile limitrofe, poate primi reumplere la preț promoțional cu aceeași aromă sau alta la alegere.
  2. Recipientele sunt reutilizabile, se spală ușor cu apă caldă fără detergent și pot fi utilizate ca bomboniere sau pentru a depozita diverse lucruri.
Lumanari parfumate colectia colors min

Alege lumânarea potrivită

Citește descrierea aromelor de lumânări, alege ce ți se potrivește și plasează comanda. Oferim transport gratuit celor din Piatra Neamț și în toată țara la comenzi de minim 300 de lei.


5. ECONOMIE DE TIMP

O lumânare parfumată poate fi un cadou practic pentru cineva care este mereu pe fugă și nu are timp să pregătească o atmosferă caldă și primitoare în casă la nevoie. Aceasta poate fi aprinsă rapid și poate crea o atmosferă placută și reconfortantă în timp record. Parfumul lumânărilor iNoor se va simți în toată casa dacă lăsați ușile deschise între camere.


6. SENZAȚIA DE CONFORT ÎN SPAȚIUL INTIM

Lumânările parfumate creează o senzație de confort și „de acasă” oriunde sunt folosite. Pentru o alegere fără cusur recomandăm lumânări cu arome calde și duioase care să completeze subtil atmosfera și care să ofere un parfum familiar, plăcut, de neuitat. Descoperă parfumurile:


7. POTRIVITE DE OFERIT ÎN DAR CU ORICE OCAZIE

Dacă faci cadou o lumânare parfumată, este potrivită pentru orice ocazie, de la petreceri și evenimente private, la cadouri de Crăciun sau de zi de naștere. Lumânările iNoor sunt livrate în ambalaj special, cutie deosebită, gata de oferit ca și cadou. Alegeți lumânarea pentru cadou și de livrare ne ocupăm noi. Completați adresa de livrare la destinatarul cadoului și împreună îi vom face o surpriză deosebită.

Cutie set lumanari parfumate round silver (2) min

SET ROUND SILVER

Comandă un cadou deosebit: GIFT BOX + 2 lumânări parfumate Round Silver + foarfec special de tăiat fitilul din lemn


8. ADĂUGARE DE PERSONALITATE

Lumânările parfumate pot fi alese pentru a adăuga personalitate și stil casei destinatarului. Pentru cele mai bune alegeri oferă cadou o lumanare parfumata cu arome unice sau foarte distinctive pentru a reflecta personalitatea sau interesele celui care o va primi. Știm că fără să mirosim nu putem ști cum este un parfum, dar descrierile aromelor sunt concepute pentru a face lumină în acest sens. Descoperă parfumurile:


9. VARIETATE & DIVERSITATE

Există o varietate largă de lumânări parfumate disponibile, de la lumânări simple cu un singur parfum la cele cu amestecuri complexe de arome. Colecțiile de recipiente completează cu diversitate gestul de a oferi cadou o lumânare parfumate. Varietatea aromelor și diversitatea recipientelor face ca lumânările iNoor să fie un cadou versatil pentru orice gust.

Colecțiile de lumânări parfumate iNoor:

Colectia colors
Vezi Colecția
Colectia diamond
Vezi Colecția
Colectia electroplated
Vezi Colecția
Colectia round
Vezi Colecția
Colectia vintage
Vezi Colecția

10. ACCESIBILITATE

Lumanarile parfumate sunt accesibile si disponibile in diferite dimensiuni si arome, ceea ce le face un cadou potrivit pentru oricine, indiferent de buget. Raportul dintre calitate și preț este cel mai competitiv de pe piața din România. Manufacturarea cu grijă la detalii, ambalarea deosebită în cutii de cadou și garanția calității unui produs de lux, sunt doar câteva atuuri pentru a oferi cadou o lumânare parfumată marca iNoor.

2

Spune părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top