Decoratiuni cu lumanari parfumate 0012 layer 2 min

Care lumânări parfumate sunt cele mai bune pentru decorarea spațiului tău ?

Conform celebrului adagiu: „Acasă este locul în care se află inima”, toți vom fi de acord că, casa noastră, este singurul loc dezinhibat și cathartic pentru noi. Cu toții vrem să ne decorăm spațiul intim într-un mod în care pur și simplu nu creem doar o imagine frumoasă, ci confortul vieții. Dacă decorarea joacă un rol important în viața ta, lumânările parfumate contribuie în mod semnificativ la frumusețea locului și la hrănirea sufletului celui prezent în el. Invităm sufletele inspirate să înțeleagă arta decorării cu lumânări parfumate, alături oferind o galerie cu idei de decorațiuni pentru locuința noastră!

Extaz și lumânări

Mirosul este primul lucru care te surprinde înainte de a explora cu vederea orice spațiu în care ajungi. Un parfum liniștitor joacă un rol important în stilul locuinței. Lumânările parfumate pentru interior transmit un mesaj puternic spre caracterul, afinitatea și starea de spirit. Deci nu ar trebui să greșești când cauți cele mai bune lumânări pentru spațiul tău.

Aroma lumânării ar trebui să completeze decorul casei. Așa cum o melodie bună are puterea de a vă ridica starea de spirit, la fel și lumânările parfumate creează magia unui spirit extaziat.

Explorează lumânările iNoor după arome:

Evadarea parfumată

Aromele fructate precum citricele sau fructele de pădure, emană prospețime energică și se îmbină frumos cu tonurile vii din atmosfera plină de viață a locuinței celor foarte fericiți mai mereu. Notele lemnoase precum tămâia accentuează mirosurile naturii într-un spațiu cu multe plante.

Aromele delicate ale oceanului și aerul de munte creează mult dorita iluzie a spațiului deschis. Pentru zilele de toamnă și iarnă când ferestrele și ușile închise ne fac să ne simțim lipsiți de prospețimea mediului natural, lumânările parfumate cu arome oxigenate sunt ceea ce ne trebuie.

Aromele picante și condimentare precum ghimbirul, busuiocul, vanilia, ciocolata, nuca de cocos, scorțișoara și altele, contribuie cu staruință la un ambient familiar, aduc pace și liniște prin notele culinare specifice.

Dacă dorești un aer vindecător în spațiul tău, ar trebui să contezi pe arome de plante în ideile de decorare.

Dacă este o seară romantică, nu rata parfumurile seducătoare precum notele de conifere. Rășinile de pin sau brad vor fi afrodisiacul perfect!

Care sunt colțurile aromatice ideale?

Acum că înțelegem aromele parfumurilor, să înțelegem amplasarea lumânărilor parfumate în decorarea stațiului intim. În funcție de locul ales, în magazinul iNoor aveți disponibile diverse dimensiuni și texturi ale recipientelor. Ceea ce se potrivește estetic se poate potrivi și cu aroma dorită. Vizitați catalogul cu lumânări parfumate marca iNoor, cercetați aromele disponibile și pregătiți o comandă cu ceea ce vi se potrivește.

Fie că ne referim la camera de zi, dormitor, bucătărie sau birou, spațiul decorat cu lumânări parfumate aduce un plus de rafinament și eleganță. Puteți așeza lumânările în decoruri de sărbătoare, pe masa de cafea, în colțul de lectură, pe birou sau pe masa de ședințe.

O noptieră cu obiecte intime va fi locul potrivit pentru acea lumânare parfumată care liniștește, care promovează senzualitatea sau care vă reprezintă caracterul.

Decoratiuni cu lumanari parfumate 0005 layer 9 min

O baie caldă poate fi un răsfăț, dar alături de o lumânare parfumate din ceară de soia și cu fitil din lemn, devine un ritual sacru accentuat de forțele primordiale ale naturii.

Decorul camerei de zi este primul lucru care atrage atenția unui oaspete, astfel recomandăm să așezați pe masa din living un decor impresionant cu lumânare parfumată. Colecția Bowl conține cele mai mari recipiente pentru lumânări, cu unul sau trei fitile. Alegeți parfumurile subtile, astfel încât să nu interfereze cu aroma alimentelor consumate la masa din living.

Decorarea cu lumânări pe măsuța de cafea îmbunătățește instantaneu prezența și starea de spirit în jurul ei.

Pasionați de lumânări parfumate, mergeți să luați niște lumânări grozave și împodobiți-vă imediat cuibul viu! Catalogul cu lumânări marca iNoor oferă o colecței uimitoare de lumânări parfumate organice, care sunt cele mai bune pentru toate nevoile dvs. de decorare a spațiului! Alegeți recipientul și aroma care vi se potrivește, căci noi garantăm aceeași calitate mereu!

4

Spune părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Ai nevoie de ajutor?
Scroll to Top